Na početnu stranicu! Udruga Darovitih Informatičara Rijeke Na glavni izbornik!

fg.kutak

Na ovoj stranici se nalaze tekstovi gospodina FREDIJA GLAVANA (webmaster). Upozoravamo početnike u programiranju Logo-m neka se drže u početku tih tekstova. Ujedno pozivamo ostale   (osobito cijenjene Logo hacker-e) neka ih pročitaju zbog dobrobiti čitave Logo populacije, kako bi mogli i sami pomoći u širenju naših ideja i poučavanju programiranja pomoću Logo-a.

korni500.gif (1525 bytes)

Pišite na: logo@dir.hr

novo.gif (799 bytes) knjiga.gif (2011 bytes) Fredi Glavan Vas jednostavnim jezikom upoznaje s MSWLogom i njegovim izvanrednim mogućnostima.
mala škola Ovdje se uče prvi koraci. Preporučujemo svim početnicima neka krenu s ovog mjesta s upoznavanjem programiranja pomoću programskog jezika Logo. Osobito pozivamo vrlo mlade buduće programere četvrtog i petog razreda osnovne škole.
kornjačin svijet Upoznajemo kornjaču (turtle) i njezinu ulogu u Logo-u. Preporučujemo onima koji znaju već programirati u nekom programskom jeziku i onima koji su savladali malu školu ili je barem pročitali.Bavimo se na kraju naprednijim grafičkim procedurama.
rekurzija Napredna tehnika programiranja na jednostavan način.